Gadis Bunga

May 30, 2012

1st giveaway by Aisahloli

oke..masih nak join lagi GA tapi kali nie tajuk yang lain pulak kali ni tajuk segmen"First Giveaway by Aisahloli" saya dah macam-macam Ga dan contest saya join tapinya tajuk berlainan-lainan je..

tag kawan kesanyangan saya
http://sweet-bitter-story.co.cc
http://misspinky23.blogspot.com


Segmen Jom Follow + Kritik Blog By Priya

hai..kawan-kawan ku sekalian harini nak join lagi segmen Jom Follow + Kritik Blog By priya cuti sekolah nie banyak orang buat GA dan Contest tetap saya join..

oke nak kritik sikit blog Teenagers Story nie blog sangat cantik dan kemas, satu je tempat followers tak ada

nak tag kawan kesayangan
www.alyzafisol.com
http://unordinarywizard.blogspot.com
http://sosweetgurls.blogspot.com/

Segmen:Up Followers Blog & Twitter

hai...nak join lagi segmen yang bertajuk Segmen Up Followers Blog & Twitter, harap maklum saya join nie saya cuma ade blog and Facebook je taw, saya tak ada twitter la..harap boleh join ye dan harap-harap menang...

Followers Blog--> 931
Ling Blog--> http://sufiana1992.blogspot.com

nak tag 2 rakan kesayangan saya
http://sweet-bitter-story.co.cc
http://sosweetgurls.blogspot.com/

Random Giveaway by Yana

hai harini teringin pulak join contest walau lama dah dia buat giveaway harini baru teringin nak join giveaway yang bertajuk Yana ellyana nie, harap-harap dapat menang la..



Saja suka-suka tag
http://afzalsukasuki.blogspot.com
http://www.nurfuzie.com
http://noorikmal.blogspot.com

Penipuan di Facebook

Assalamualaikum !!

Selamat Pagi Semua.! Pejem Celik,Pejem Celik kite dah hari khamis kan ?? Rase mcam
Sekejap sahaja kan ? kan ?
Korang tahu x sejak akhir-2 ini ada Penipun Di Fb . Ini bukanlah penipuan yg
Berat snagat cuma Nak kongsikan kpada Mereka yg ditipu .. !!





Korang penah kan jumpa ade org Share kat Facebook Cammni ??
Pas2 korang terus ikut STE yg dia bg .. Itu adalah Penipuan . Mereka cuma Mahu anada Sucribe dye utk
dye jadi Famous je .. Korang jgn Percayekan dye .

Penipu Besar tu .

-------------------------> Sape2 ade Sucribe , Sila Unsucribe <------------------------------

Credit: Aiman Aziz
http://aimancool99.blogspot.com

Segmen Tambah Followers Sehingga Beribu Jum


hai..malam nie nak join contest yang bertajuk segmen tambah followers sehingga beribu jum..mari join ramai-ramai best taw join contest-contest,tahu la pulak ade hadiah ker tak..hehe..mari followers blog saya beribu-ribu ye...


Tarikh saya berblogging-->1/6/2010

nak tag anda
www.sweet-bitter-story.co.cc
http://cerita-amna.blogspot.com

May 28, 2012

Segmen BW & Follow by Iza Zaty

hai..selamat petang kawan-kawan hari ni nak join SEGMEN yang bertajuk"Segmen BW & Follow by Iza Zaty" haritu saya dah menang contest zaty kali ni harap-harap menang lagi..saya suka join SEGMEN,GA,CONTEST...hehe

nak tag 2 rakan
www.sweet-bitter-story.co.cc
http://ceritamisspurple.blogspot.com

Segmen Saya Nak Doodle Comel Dari Rochelle


Nickname korang-->Nurul
Warna baju-->kuning
Warna nama-->biru muda


May 27, 2012

Memang tak puas hati betol(GERAM GILA)


SALAM
sebelum tu nak mintak maaf dekat orang ni . 
http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/2012/05/pemenang-for-my-first-photo-contest.html
saya tahu ramai yang tak puas hati .
cetengok elok - elok .
tempat pertama  ?
edit punya simple dapat no satu ? perghhh
dah tu gambar dia lak tu . bila tanya dia kata ade orang guna gambar dia edit .
dah tu url dia ? nama dia jugak puihhhhh apa ni ? adoiiii

gambar yang aq edit dapat no 4 ?
ni gambar aq pertaruhkan.

aq menang semua hadiah voucher . eh gilee.
tapi dia ?


shawl ? lens ? brooch ? skirt ? pashima ?

Contest Blog Saya Superb Cun

salam..pagi isnin nie saya nak join cntest yang bertajuk"Contest Blog Saya Superb Cun" blog saya superb ker?entah la?hehe..janji join je dan harap-harap menang..kehkehkeh.....


nak tag 3 orang rakan
www.sweet-bitter-story.co.cc
http://sosweetgurls.blogspot.com/
  •                                                                              http://sosweetgurls.blogspot.com/
  •      
  •                                                                                     


  •                                                                      

  •                                                              

May 24, 2012

Simple Giveaway by Chocolate-Vochelle Blog. Jum Join!

hai..pada hari jumaat yang indah ini, nak join contest yang bertajuk "Simple Giveaway by Chocolate-Vochelle Blog.Jum Join! dah banyak hari tak join contest harini jugak nak join baru rochelle buat contest nie, tapi best jugak rochelle buat contest nie...

tag 3 orang rakan
http://nurintuanpunyebelog.blogspot.com/
http://budakpendekberblogging.blogspot.com
http://supergirlshortstory.blogspot.com

May 21, 2012

Birthday Giveaway(with partner)

Syarat - Syarat Giveaway
  • Ada alamat di MALAYSIA
  • Follower blog Shafri dan AMNA
  • Follow/Like/Add sponsor : - Tekan Sini
  • Bagi pendapat anda tentang Bellaluna Boutique
Korang suka atau x shop ni? Design baju macam mana yang korang minat? Skirt , loose dress , kimono , cardigan.. ( untuk collection terbaru mereka nanti )
  • Buat entri wish birthday kepada Shafri bertajuk 'Birthday Giveaway'
  • Tag min. 1 kawan.
  • Banner buat sendiri. *buat simple je. guna mybannermaker pun boleh  
  • Hantar Link Penyertaan , Nama Facebook di ruang komenShafri/AMNA
Harap awak semua patuhi semua syarat. Kalau TIDAK.. pernyertaan tidak akan dikira.

saya memang suka shop ni,saya suka design baju lose dress (itu sahaja)

hai malam nie nak buat entry bertajuk"brithday Giveaway"hari  ni nak join birthday giveaway  shafri yang nak sambut bithdaynya tidak lama lagi...mari join giveaway dia dgn prtnernya ramai-ramai..

tag 1 rakan
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com


                                                      http://cerita-amna.blogspot.com/
                                            

Contest 'Untuk Dia' Omei omei by Nisa dan Syakirah

hai..oke..saya nak berkobar-kobar untuk nak join contest nie yang bertajuk"Contest Untuk Dia'' omei omei by Syakirah and Nisa setelah banyak saya join GA/contest saya sudah banyak kali menang,kali ni harap-harap menang lagi..aminn


tag 2 rakan saya
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com
http://ceritamisspurple.blogspot.com

senarai sponsor

MISS JIJIE 1ST GIVEAWAY!!

hai..kawan-kawan saya nak join  lagi contest yang bertajuk"Miss Jijie 1St Giveaway" saya memang suka join-join contest nie,mana-mana contest saya akan join..kali nie harap menang la


saya followers anda ker-48

nak tag 3 orang rakan
http://impianperasaanhidpku.blogspot.com
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com
http://sukacakapsorang.blogspot.com


May 20, 2012

1St Giveaway By Nina and Kiki

salam pagi isnin yang indah ini nak buat entry mengenai 1St Giveaway By Nina and Kiki, saya memang suka join GA nie dan mana-mana segmen nie pon, Jom ramai-ramai join segmen nie..

tag 4 orang rakan
 http://farra-izzaty.blogspot.com
http://faralalalala.blogspot.com
http://lurun-niaraf.blogspot.com
http://rasacintasaya.blogspot.co



Giveaway Cik Eiyra




letak gambar nie jew lah untuk banner..hehe

malam ni nk join lagi contest yang bertajuk"Giveaway Cik Eiyra" saya memang suka join GA atau segmen-segmen nie harap-harap boleh menang yew..aminn

tag 5 orang rakan
http://nurulayna132.blogspot.com
http://lzulxocraxme.blogspot.com/
http://rienrose.com
http://mynameishafizah.blogspot.com
http://etyhanafiah.blogspot.com/

Followers Bertuah


Malam nie buat princreen untuk rakan kita nie tolong follow blog sue,terima kasih banyak-banyak ye..tolong follow..
Followers yang ker 888 nombor paling cantik sekali sue suka sangat nombor nie.

mari terjah..
|
|
|
|
|
mari terjah..
|
|
|
|
JENG..JENG..JENG
terima kasih raja syahida anda follow yang ker-888 nombor paling saya suka,TAHNIAH...
|

Random Giveaway By Cik Fie

 
hai kawan-kawan malam nie nak join segmen yang bertajuk"Random Giveaway By Cik Fie" contest nie baru buat dan ramai yang dah join,saya baru tahu cik fie ade buat contest,so..ape lagi saya join le..mari ramai-ramai join contest Cik Fie nie
tag 2 orang
http://lzulxocraxme.blogspot.com/
http://rienrose.com

url facebook
sufiana1992@gmail.com

May 19, 2012

Segmen Saya Nak Doodle Polka Dot By BT


salam harini hari ahad nak join saya nak buat entry bertajuk"Segmen Saya Nak Doodle Polka Dot By BT"saya suka doodle tapi tak reti nak buat,so saya join la segmen ini sebab nak dapatkan doodle nie


{a}nama:NURUL SUFIANA 
{b}warna tudung dan kasut untuk doodle itu:warna hijau atau oren(pilih la yang mana-mana pon boleh)

nak tag kawan 2 orang
http://lzulxocraxme.blogspot.com/
http://diarysukasukiseri.blogspot.com/

May 18, 2012

Contest Midyear Giveaway By Pieza and Yana

hai nak join contest lagi tapi yang ini lain la segmen ini yang bertajuk"Midyear Giveaway By Pieyza and Yana" contest nie diorang yang buat contest nie suruh join saya pon tak tahu diorang ade buat contest..harap-harap join contest nie menang la...


*MidYear Giveaway ini dianjurkan oleh Pieza and Yana*



tag 2 orang
http://rochellesecret.blogspot.com
http://lzulxocraxme.blogspot.com/

Segmen:Pencarian Bloglist By Bella Hamzah

nak join lagi segmen lain pulak bertajuk"Segmen Bloglist by Bella Hamzah" macam-macam jenis contest/ga yang ramai buat contes atau ga nie..saya pulak suka sangat join dalam sehari 5 atau 6 contest saya akan join dengan syarat saya menang contest jew...dah banyak kali saya menang nie harap-harap menang lagi..


tag
http://nurintuanpunyebelog.blogspot.com/
http://lzulxocraxme.blogspot.com/

1st Mini Giveaway By Hajar-Official

hari sabtu pagi yang indah ini saya nak join segmen contest yang bertajuk"1st Mini Giveaway By Hajar-Official saja suka-suka join jew..harap-harap menang la join nie.

nak tag 4 orang rakan
http://nurulayna132.blogspot.com
http://www.nialidia.com
http://miamuchlolyn.blogspot.com
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/


Put Your Cbox