Gadis Bunga

April 30, 2012

MEGA GIVEAWAY

nak join contest harini lagi bertajuk "Mega Giveaway", sudah terlambat join contest ni,harap-harap menang la jugak contest mega giveawayni. baru tahu contest nie ade buat kalau tak dah lama dah join..huhu..Mega Giveaway nie sebenarnya hebat jugak,macam -macam GA dah saya join nie,sekarang dah terlambat,nasib baik tak tamat lagi GA ni,15/5/2012 baru tamat..

nak tag 2 orang rakan
http://rochellesecret.blogspot.com
http://sosweetgurls.blogspot.com/

Exclusive Giveaway By Cik Bunny

salam..nak join lagi contest yang bertajuk "Exclusive Giveaway By Cik Bunny" baru harini teringin nak join contest cik bunny ni, dah 3 kali cik bunny buat contest ni dan contest cik bunny kali ker-3 baru saya teringin nak join,walau hadiah pon menarik-narik ramai jugak la join contest cik bunny nie erk.


Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA ShopButikpinkkuBunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "

nak tag 3 orang rakan saya
http://rochellesecret.blogspot.com
www.sweet-bitter-story.co.cc
http://sosweetgurls.blogspot.com/

Contest:Happy 15th birthday Zeeqa

salam..nak join!join!join..harini nak join contest bertajuk Zeeqa:Happy 15th Birthday Zeeqa,segmen ni dah 2,3 kali de contest macam ni, contest birthday Zeeqa ni cantik-cantik banner dia bawah ni..

HAPPY BIRTHDAY ZEEQA
SEMOGA PANJANG UMOR DAN DIMURAHKAN REZEKI


April 29, 2012

Segmen:Jom Stalker Blog Mereka

salam..nak join lagi contest ni yang bertajuk Seketika Bersama Mr.Dracula,saja suka-suka join hihi..harap-harap boleh menang join ni..hihi



Nak tag 4 orang rakan saya
http://sosweetgurls.blogspot.com/
http://mieyzamika.blogspot.com/
http://syiralokman.blogspot.com
http://sayasukaceritakorea.blogspot.com



\

nan

Contest Birthday Giveaway

salam..pada pagi isnin yang indah ni teringin pulak nak join contest yang bertajuk Birthday Giveaway,nak join contest ni awal-awal tak nak ketinggalan,mari lah join ramai-ramai contest ni..hihi best taw join-join contest ni, nak cerita jugak pada banner dibawah ni,saya suka join contest amna haritu de menang topup,mintak-mintak ade lagi menang ok..

ini banner contest Birthday Giveaway semua gambar-gambar diatas ni comel-comel belaka

nak tag 2 orang rakan
http://ceritacahaya.blogspot.com
http://sosweetgurls.blogspot.com/

Segmen Bloglist Mei By Pecinta Pink

salam..selamat malam harini nak buat entry bertajuk segmen:Bloglist Mei By Pecinta Pink,saya sebenarnya xpandai nak tulis entry,hihi..saya nak join segmen ni la sebab nak menang entry Bloglist Mei By Pecinta Pink ni



Saya nak komen jugak blog Gadis Pecinta Pink ni blog dia sangat-sangat cantik berkaler pink,loding tidak lama,blog cantik,dan kemas.

Segmen miss Z berceloteh

salam..harini saya nak join segmen Miss Z Cari Blogger,saya nak cuba-cuba join segmen ni harap-harap boleh menang...saya rasa-rasakan Miss Z ni baru pertama kali kot buat segmen ni tak tahu betol ker tak.hihi..
miss Z berceloteh
bagi segmen terlalu oke,miss buat segmen ni..insyallah ramai lagi yang join segmen miss berceloteh ni...

nak tag 2 rakan
http://sosweetgurls.blogspot.com/
http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/

April 27, 2012

BLOGLIST CIK FARA


salam..semua harini pada 27/4/2012 nak join contest yang bertaju BLOGLIST CIK FARA, saya nak cuba join bloglist ni harap-harap la bleh menang ye..aminn...hihi..saya nak join bloglist yang comel dan banner yang comel tu...bloglist ni mungkin pertama kali cik fara buat (tak tahu betol ker tak) itu sahaja entry ini ( no idea)

kelebihan blog saya ialah sangat loading terlalu lama, blog yang lain terlalu rengan dan kemas, blog cik fara sangat cantik dan berkaler pink..



April 25, 2012

contest by akma,wany,mira

salam..pada pagi  khamis harini saya ingin nak buat join contest yang bertajuk 1st Contest by Akma,Wany & Mira. saya berminat nak join tak meriah orang-orang yang join contest nie,sekarang ni saya nak bagi meriah lagi contest Akma,Wany & Mira nie,blog saya suka sangat tengok blog yang berwarna coklat,jarang orang buat,nak cerita pulak banner contest nie cantik sangat-sangat banner contest ni,saya memang suka la..tak taw nak cakap macam mana..hihi


Id followers-->sufiana ramli
Id facebook-->Sufiana ramli

nak tag 3 rakan
http://sosweetgurls.blogspot.com/
http://cerita-amna.blogspot.com
http://mustwaniekl.blogspot.com

April 24, 2012

Mizz Muztache

salam semua harini nak join contest bertajuk Mizz Muztache,sue suka layan blogger sebab sue boleh join contest-contest,boleh tulis-tulis yang befaedah dekat blogger sue,selain itu sue melalui blogger juga sue boleh mendapat ramai kawan-kawan de blogger dan boleh mendapat maklumat-maklumat yang menarik daripada kawan-kawan kita...

nak tag 3 orang rakan
http://mieyzamika.blogspot.com/
http://sosweetgurls.blogspot.com/
http://cerita-amna.blogspot.com

GA Vector Giveaway

salam..hai semua selamat pagi..harini sue nak join lagi GA,GA ni sangat-sangat seronok nak join...tak pernah la lagi orang buat GA vector Gieaway,harini jugak sue nak join GA ni..hihi...nak cerita pulak banner vector diatas tu,terlalu cantik vector..mari ramai-ramai join contest vector ni...vector ni comel-comel belaka

http://i1100.photobucket.com/albums/g403/utsukushii102/Banner-GA.png


azza nie dia untuk nak divectorkan



nak tag 4 orang rakan
http://sosweetgurls.blogspot.com/
www.ainpunyeceritalah.blogspot.com
http://mieyzamika.blogspot.com/
http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/

First Giveaway by Shafri

 
salam malam ni nak join GA lagi..hihi..sapa datang blog saya ni mesti penuh dengan GA jew kan2..saya memang suka join GA,tapi tak reti nak buat sendiri GA,saya cuma join sahaja...oke nak cerita pulak pasal First Giveaway by Shafri,saya teringin nak join GA nie..sebab senang dan menarik..hihi..dia baru dalam blog dunia blog ni,kesian dia nak sebab tu jugak nak join...

nak tag 3 orang
http://mizzsninie.blogspot.com/
http://sosweetgurls.blogspot.com/
http://cerita-amna.blogspot.com

1ST Giveaway by Shakilla Syed Alwi

salam semua..harini nak join lagi GA bertajuk 1st giveaway by syakilla syed alwi, nak cerita tentang banner ni giveaway ni banner diatas nampak menrarik kan,ade seperti rumah burung, dan nama-namanya kan..hihi..ape maksud giveaway ini erk,saya tak tahu la ape maksud giveaway ni,yang saya tahu join je....

nak tag 3 orang
www.putryain.com
http://cerita-amna.blogspot.com
http://dilolastory.blogspot.com/

Random giveaway Aira Amir dan Miss Chunji

saya nak join GA ni yang bertajuk "Random Giveaway by Aira Amir and Miss Chunji". saya suka join GA ni sebab nak menang, nak cerita jugak tentang banner diatas tu terlalu comel kan banner tu..pandai jugak diorang buat GA ni erk..kalau saya x pandai buat GA cuma pandai join je...hihi
nak tag 3 orang
http://mynameishafizah.blogspot.com/
http://sosweetgurls.blogspot.com/
www.putryain.com

ID FOLLOWERS-->6431152668796824623
ID FACEBOOK-->100000802701487

April 23, 2012

Contest Haiwan Kesayangan Paling Comel by Hidayah dan Ayin

salam..hai rakan-rakan semua harini hari selasa teringin nak buat contest tentang haiwan kesayangan paling comel by Hidayah dan Ayin,saya suka kucing-kucing nie,kucing yang bulunya gebu-gebu,kecuali kucing yang ade kurap2 tu hehe..lagi saya tak suka,nama kucing saya ialah TOI..ayah saya la bagi namanya,kalau tak nak bubuh nama TOT,kurang sedap namanya tu..huhu..sekarang kucing saya umurnya 3 bulan,kalau nak tngk kucing saya sebentar lagi saya bubuh..hihi


Inilah kucing saya namanya TOI,dia mandi 2 minggu sekali jew,tak nak mandi bagi mandi tiap-tiap hari nanti dia akan mati pulak..huhu..kesian kan,dulu dia penakut sikit,dan garang lepas tu lama-lama dia oke,dia duduk dalam sangkar kerjanya tidor..........je..duduk dalam rumah jadi macam tak tentu arah(dia main dalam rumah)dia suka berlari-lari sana-sini..

Nak tag 3 rakan

April 21, 2012

Segmen : Jom Join Bloglist Mieya Atiera

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-bloglist-mieya-atiera.html

salam..hai semua harini hari ahad saya ingin nak buat entri tentang segmen:Jom Join Bloglist Mieya Atiera,saya  
cukup seronok sangat nak join-join segmen nie,mana-mana contest saya akan join..huhu...Banner diatas ni sangat-sangat comel tambah cute lagi tu..



April 20, 2012

1ST GIVEAWAY BY KIERA RASHID

hai..kawan-kawan harini saya teringin nak join la 1ST GIVEAWAY BY KIERA RASHID,harap-harap la boleh menang saya join ni erk..huhu....erm..nak cerita pulak tentang Giveaway ni pe benda ni erk,saya pon xtahu pebenda ni..hihi..saya saja-saja seronok-seronok je join..

nak tag 2 rakan
http://rochellesecret.blogspot.com
http://miraahussin.blogspot.com/

Buat Entry:Cik Fie Nak Tanya Apa Kelebihan Blog Cik Fie


Syarat - Syarat Nak Join 

 Follow BLOG CIK FIE..
 Buat satu entri pasal " Cik Fie Nak Tanya Apa Kelebihan Blog Cik Fie "..
 Bagi link entri korang pasal segmen ni di ruang komen..

Tarikh Tutup : Hari Ni  21 / 4 / 2012 Pada Jam 4 petang .

CEPAT LA JOIN RAMAI2 !! KALAU DAH SINGGAH SINI !! 
xnak tambah follower ke ? kalau awak join , fie akan tambahkan follower awak..
 
 
 
 
salam..semua harini nak  
buat entri tentang cik fie nak tnya apa kelebihan blog cik fie,kelebihan blog cik fie ialah tak ade bnyk iklan-iklan,dan tak berat sangat blog cik fie,blog cik fie sangat lawa dan terlalu ringkas..itu sahaja entri cik fie...hihi


April 19, 2012

Blog Ku Tercantik





http://nurintuanpunyebelog.blogspot.com

SALAM..semua harini saya ingin nak join contest GA ni bertajuk Blog Ku Tercantik By:Nurin,saya suka join GA ni,sbb nak menang contest nurin ni..huhu..harap2 boleh la menang..

nak tag 3 rakan
http://cerita-amna.blogspot.com/
http://mizzsninie.blogspot.com
http://rochellesecret.blogspot.com

April 9, 2012

Contest hebat:happy 13th Birthday Ninie


                                                                      http://i.imgur.com/5IS7d.gif


1.Saya Warga Malaysia
2.Saya ade blog
3.ni akauan facebook saya-->sufiana1992@gmail.com
4.dah like page,follow,dan add
5.saya nak buat pasal contest hebat:happy 13th birthday ninie,pada 10/4/2012 ninie buat contest pasal hari jadi ninie,marila join ramai-ramai,rugi taw kalau tak join,hehehe..

6.dah tampal banner diatas.
7.ni hadiah dari Ninie






8.saya ingin mengucapkan selamat hari jadi yang ke 13 tahun,semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki.
9.tarikh lahir ninie pada tahun 22 September

April 8, 2012

AKU SUKA SEGMENT

saya harini nak join lagi segmen AKU SUKA SEGMENT,dah ramai saya join segment-segment contest,tapi 1 jew kali jew menang,erm..sedih..sedih..huhu..kali harap-harap boleh menang,insyallah..banner dibawah ni cantik sangat,dekat banner tu ade ade tulisan dan love-love cantik,and than tuan punya blog pun cantik...jeles I..hihi..

April 7, 2012

GA Mini Combo Simple Giveaway Wanie & Sha





salam...semua harini pada 8/4/2012 saya ingin nak join GA Mini Combo Simple Giveaway Wanie & Sha,nak cerita pulak tentang banner dekat atas tu cantik sangat banner Wanie & Sha,saya teringin nak join ingin nak menang sangat contest ni..harap-harap menang..

nak tag 2 rakan
 www.sweet-bitter-story.co.cc
 http://miamirzafiqa.blogspot.com


Segmen Saya Nak Free Header

saya harini nak buat entry tentang banner diatas,segmen saya nak free header, cantik kan tulisan warna warni diatastu...comelnya...suka,suka,suka..nak cerita pulak tema warna:link blog:http://sufiana1992.blogspot.com,
nak letak link blog dekat header,nak tulis saya suka upin dan ipin (betol,betol,betol),nak letak gambar upin dan ipin,ni link gambar saya mahu,saiz lebar 900,xnak simple nak cantik...:)

http://www.google.com.my/imgres?um=1&hl=en&sa=N&biw=800&bih=478&tbm=isch&tbnid=dI42GGuoAtQq6M:&imgrefurl=http://dakwahlover.blogspot.com/2010/11/upin-ipin-yahudi-i-dont-think-so.html&docid=wAuK03jpJzQUBM&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_QXwFf0MxITk/TNKBi23tJeI/AAAAAAAAAtA/SA4cEiPXMPE/s1600/upin-ipin-hari-raya.jpg&w=348&h=432&ei=pvx_T63xAYnnrAeE-NjMBQ&zoom=1&iact=rc&dur=488&sig=115650168867165205514&page=2&tbnh=141&tbnw=111&start=8&ndsp=11&ved=1t:429,r:6,s:8,i:110&tx=9&ty=59



nak tag 3 rakan

http://rienrose.com/
 http://armsyanovella.blogspot.com/


http://nurulayna132.blogspot.com




April 6, 2012

Header,Gambar,dan Cover fanpages,

picture ni tempah dekat Tempahan Mengedit Gambar,cantikkan dia edit..free je
yang ni Aznie Syahzanie tolong kan kalau tak silap rm3 kot edit gambar ni,lupela..huhu
oke cantik x cover fanpages dan header blog baru saya,sape nak tempah macam ni boleh tempah dekat Wan Nurul Zur Ain,bayaran boleh byar melalui topup celcom je..harganya ialah rm10..terima kasih Ain tolong buatkan header dengan cover fanpages blog :) cantik,cantik,cantik

Random giveaway by Rochelle_secret


http://rochellesecret.blogspot.com/

salam..hai saya nak join GA random giveaway by Rochelle_ secret,comel jugak banner diakan,siap ade banner cute lagi dekat banner tu..dan blog dia pon cantik jugak dan ringkas,tak berselerak..jom kita join GA ramai-ramai dekat blog ni...terjah...(no idea)hihi..

nak tag 2 rakan
http://shieyramishi98.blogspot.com
http://ceriteraseoranggadiz.blogspot.com





MAKANAN KENNY ROGERS








SEDAP OOOOooo....makan nie....tapi harga terlalu mahal sangat....
sape yang pernah makan kenny rogers sila komen diruangan komen ye...

Put Your Cbox