Gadis Bunga

April 8, 2012

AKU SUKA SEGMENT

saya harini nak join lagi segmen AKU SUKA SEGMENT,dah ramai saya join segment-segment contest,tapi 1 jew kali jew menang,erm..sedih..sedih..huhu..kali harap-harap boleh menang,insyallah..banner dibawah ni cantik sangat,dekat banner tu ade ade tulisan dan love-love cantik,and than tuan punya blog pun cantik...jeles I..hihi..

3 00 Minnie-Minnie Comel:

Amirah Kamilah said...

dari segmen yang same :) dan kumpulan yang same :)
done follow u
http://milamilo93.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

Terima Kasih dah sudi join segment sha,
sha dah follow sini tau ;)

*senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

Ukhti Syifaa said...

assalamualaikum !
datang dari segmen yg sama juga !
baru ada masa utk BW !
jemput ke sini yaww !
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html


Put Your Cbox