Gadis Bunga

November 13, 2012

Segmen:Jom Godek-Godek Followers

Hai Semua.Dah lama tak update blog,Terjumpa pulak satu Segmen ni yang bertajuk "Segmen Jom Godek-Godek Followers.Mari ramai-ramai kita join ? Mana nak tau kan ada rezeki.So good luck untuk sapa yang dah join segmen ni..hehe..Let's join! klik banner untuk join yer. Selamat Mencuba Semua.
Nyatakan Jumlah Followers yang saya inginkan : (3000 followers)
Nak tag beberapa rakan blog
http://didijojo.blogspot.com/
ttp://sibodohjangankacau.blogspot.com/

16 00 Minnie-Minnie Comel:

Yana Blogger said...

Salam, thanks sebab sudi join.. =)

Kampung Balimbang said...

Assalamualaikum...follow u ..tq

Yana Blogger said...

Salam.. Ada update sikit tentang segmen ni..
Dan ini link senarai peserta segmen.. =)

http://didijojo.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta.html

CikMunBlogger said...

singgah sini :)
jemput singgah ke blog mun yew .

http://www.munviolettaxious.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

Cik Fie said...

good luck akak :)

ecah said...

singgah sini..
kita dari segmen yang sama..
jom godek2 follower juga..
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

dan ecah nk invite korang join segmen pertama ecah juga.. jom kongsi Memori 2012 korang..
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Angelene Bong said...

Dropping by :D from the same segment http://angelenebong.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html :D

nur hayati said...

join segmen yg sama..cantiknya blog awk..:)

http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

nurhidayah said...

http://blogcikchubby.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html..dari segmen sama done follow u :-)

Haziqah and atiQah said...

singgah sini dari segmen yang sama. :D

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

Atin Tory said...

singgah sini dari segmen yang sama. :D
Done Follow awak :D
jangan lupa follow saya balik k
http://fatinhalid.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

irwan alessa said...

follow sini dari segmen yang sama, jemputlah ke blog sy sekali dan follow tau??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah..dari segmen yg sama http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segemn-jom-godek-godek-followers.html :)

::azmina nordin:: said...

hi,come n join my GA http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/minas-giveaway.html

Deqla manjew said...

singgah dari segmen yg sama.. dah lama follow sini.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-godek-godek-followers.html

fandyz said...

Salam.. Saya Follow Sini!

http://fandyz-blog.blogspot.com/2012/11/jom-godek-godek-follower.html


Put Your Cbox