Gadis Bunga

March 19, 2012

First Photo Contest BY Dayah

asalamualaikum..dayah..saya ingin join first photo contest by dayah ni,sebab nak menang,harap-harap menang la ye..contest ni sangat cute dekat banner tu ade love-love,ade nama,dan ade gambar dayah..sangat cutela..sebab tu jugak saya join ontest ni..hehe..:)




 nak 2 orang member..
http://confesionofalilgirl.blogspot.com
http://apakukesah422.blogspot.com

8 00 Minnie-Minnie Comel:

hidayah dayah said...

http://hidayahd.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

ada sponser baru

hidayah dayah said...

http://hidayahd.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

ada sponser baru

hidayah dayah said...

http://hidayahd.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

ada sponser baru

hidayah dayah said...

http://hidayahd.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

ada sponser baru

hidayah dayah said...

http://hidayahd.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

ada sponser baru

dayah said...

link blog saya dah tukar sila follow blog nie sbb blog saya yang lama kena tukar pass and email so saya buat blog baru sila rujuk sini

baru:http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/2012/03/first-photo-contest-by-dayah.html

lama:http://hidayahd.blogspot.com/search?updated-max=2012-03-18T01:17:00-07:00&max-results=1&start=8&by-date=false

dayah said...

ada sponser baru

http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/2012/04/hadiah-and-sponser-for-my-first-contest.html

ʆαɳɢ said...

join contest ne juga, jemputlah datang blog saya ^__^

http://surzilahhamad.blogspot.com/2012/05/first-photo-contest-by-dayah.html


Put Your Cbox