Gadis Bunga

March 29, 2012

First Giveaway By Nurmujahidah The Lady Warriop

 

hai..harini saya nak join contest tentang FIRST GIVEAWAY BY  NURMUJAHIDAH,THE LADY WARRIOR,saya ingin nak join sebab banner ni cantik pink colour lagi tu kan,hihi..harap-harap boleh menang saya join ni..huhu..


lagi 1 nak komen tentang blog Nurmujahidah ni cantik sangat,tiap-tiap hari saya terjah blog dia,
kalau nak tahu blog dia yang mana satu ni dia---->



 http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html
                                                          NI SENARAI SPONSOR

1) PURPLE BLOG
BLOG- follow
FB- like
HADIAH- keychain untuk 5 pemenang

2) NYTE AM'S LIFE
BLOG- follow
FANPAGE - like
HADIAH- top RM5 dan letak banner pemenang dalam blog NAL untuk 2 pemenang

3) KAK YONG
BLOG- follow
FB FANPAGE- like
ONLINE SHOP- like
HADIAH
muqaddam bergambar untuk 2 pemenang

4) NURUL IEKA

5) KEJORA CHANTIQ
FB ONLINE PAGE- add
FB FANPAGE- like
BLOG -follow
HADIAH- 2 baju cantik,, boleh tengok kat link bawah ni,,

6) BUDAK BOBOIBOY
FANPAGE- like
HADIAH- topur RM5 untuk sorang pemenang

7) APPLE MINI COLLECTION
HADIAH- 10% diskaun untuk dua orang

8) CERITERA ALLINE
FAN PAGE - like

9) WORLD OF CAAH
BLOG-  follow
HADIAH- topup RM5 untuk seorang pemenang

10) KAKI WAYANG
FANPAGE- like
HADIAH- topup RM10 untuk seorang pemenang

11) MY SWEET LIFE
BLOG- follow
HADIAH- keychain dari langkawi


12) tq untuk IZZAH LIYANA TAHIR for creating my new banner and ga banner.
BLOG- follow
                                                                     FANPAGE- li





nak tag 2 orang rakan
 http://farahseong.blogspot.com/
 http://mieyzamika.blogspot.com

1 00 Minnie-Minnie Comel:

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/senarai-pemenang-first-giveaway-by.html


Put Your Cbox