Gadis Bunga

September 27, 2012

segmen "blogwalking tergempak by nabila biela"

hai...nabila biela dan kawan-kawan sekalian hari ni gadis bunga ingin nak menjoinkan diri gadis bunga
untuk segmen "blogwalking tergempak by nabila biela" baru kali kedua rasanya nabila buat 
segmen macam nie,tapi kesian tidak dapat sambutan sangat,hari ni gadis bunga macam mana pon gadis bunga nak join jugak segmen nabila nie..gadis bunga nak join
nie untuk nak menambahkan followers meningkat, gadis bunga memang suka kumpul-kumpul followers
jom ramai-ramai join segmen tergempak nie
(Nak join clik banner comel atas nie)

13 00 Minnie-Minnie Comel:

nabila biela said...

time kasih sebab join..teharu..huhu..done fllow awk:)

nur azian said...

heii..sy follow awk..
dari segmen yg sama..
follow kita blik k :)

Juz A Bluelygirlz.... said...

done follow awk ^^
comel je blog ek..
vsit my blog ok ^^

Hanif Idrus said...

Good luck

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmenblogwalking-tergempak.html

Hatoru Bisco said...

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-tergempak.html
join ! follow me.. done follow u :D

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-tergempak.html

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Everything's Everythings said...

Blogwalking tergempak lagi xD
gd luck ya.. selamat bersegmen~

miz ruha said...

datang blogwalking... kasi gempak kat sini..

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-tergempak.html

GreenSejukhati said...

join dari segmen yg sama..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/10/segmen-blogwalking-tergempak-by-nabila.html

Haruno Hana 하나 said...

bw n follow dr segmen sama
jemput singgah ke blog Hana ^^

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/330ai-no-kotoba-segmen-blogwalking.html


Put Your Cbox