Gadis Bunga

June 4, 2012

Saya Nak Doodle


oke hari ini saya join semula segmen Saya Nak Doodle haritu salah buat, lepastu saya join la balik harap-harap ramai la join segmen ini..huhu.. macam diorang tak suka doodle je.kenapa?x comel ker?saya rasa doodle nie comel sangat.

Nama Panggilan :Nurul Sufiana

Gaun Warna Apa:Merah,pink,dan ungu

Rambut Warna Apa :Coklat

Belon Warna Apa :Warna-warni

Kasut Warna Apa :biru
Tulisan Warna Apa :warna-warni




NAK TAG KESAYANGAN SAYA 2 ORANG NIE

http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com
http://ceriteraseoranggadiz.blogspot.com

2 00 Minnie-Minnie Comel:

Aznie Syahzany said...

maaf yerw tolong padam yang niew yg dulu tuwh dh betol yg niew yg slh lah cber baca balek syaratnya kat blog aznie

Hanif Idrus said...

Good luck


Put Your Cbox