Gadis Bunga

September 23, 2012

Followers Datang Bertubi-Bertubi

asalamualaikum..hai harini saya nak join segmen yang gempak kan (gempak la sangat..hehe)
segmen yang bertajuk "Followers Datang Bertubi-Bertubi" fuh memang best la join segmen nie memang followers akan menyacak followers, maksudnya followers akan naik,siapa yang join segmen nie,siapa yang followers saya,bagitahu dekat shoutbox gadis bunga siapa yang join segmen nie,bagitahu dah follower gadis bunga  ,nanti gadis bunga akan followers awak balik (gadis bunga tidak akan tipu ye,tapi siapa yang follower pon jangan tipu jugak,kata dah follow gadis bunga,padahal belom follower)

(Nak join clik banner atas nie)

ini jumlah followers gadis bunga sekarang-->1216

sudah follow =Zyraroxx

7 00 Minnie-Minnie Comel:

Zyra Roxx said...

wheee thanks join ^^
sorry lambat dtg, bz sgt :3
nyway done followhh ^^

Aida Omar said...

Aida dah follow blog nie :) aida pun join segmen yg sama.

http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

*hai sufiana :)

Sufi Musafir said...

Assalamualaikum, :D

Singgah dari segmmen yang sama

Sambil follow sini C:

Hana said...

Wuuu, Hana datang dari segmen yang sama ^^ Selamat berkenalan. =)

http://suweets.blogspot.com/

Ain Dzaya said...

hai!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-1250

bukti join :
zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

entri terbaru :
TYPO DAY #1 | Ain merasmikan 'TYPO DAY' yakni menaip entri tanpa menekan bekspes :D

Hartina Arssid said...

Done follow sini #1270 visit me back tq

http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

LIA AZMAN said...

dear..... suda follow sini :)


Put Your Cbox