Gadis Bunga

September 10, 2012

"Segmen Lagu Pilihan 2012 by Farah Alias"

hai..saya terjumpa segmen nie,best sangat dengan pantasnya saya nak menjoinkan diri saya untuk nak join yang bertajuk "Segmen Lagu Pilihan 2012 by Farah Alias" saya tertunggu-tunggu segmen,selamat ada terus join...hehehe...


(Kalau siapa-siapa nak join tak ade masalah,klik terus banner atas)

saya nak letak video peberet saya boleh kan

(Cinta Muka Buku-Najwa Latif)
(kosong-najwa latif)
(Maher Zain Insyaallah)
(Seindah sakura-Harapan)

4 00 Minnie-Minnie Comel:

[farah alias] said...

hai dear. farah alias datang melawat. thanks sebab join my segment ^_^

good news! farah akan masukkan belog awak dalam bloglist blog farah sampai the end of year.

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-lagu-pilihan-by.html

Eraz Fadli said...

Walaupun tak join Segmen ni, tapi E'raz nak blogwalking ke semua peserta Segmen ni.. Cool..

http://www.erazfadli.com/

I love Sleep said...

dtg dr sgment yg sme.. sje jln2 tengok lagu faveret.. jemput dtg singgah blog dan like https://www.facebook.com/ILurveeSleep

[farah alias] said...

dear, mana cari background hello kitty nih ye? can u give me the link? ^_^ .. tq :) .

p/s: sila bls kat my blog yar.


Put Your Cbox