Gadis Bunga

September 4, 2012

Segmen:Mari Berkenalan


(Jom join,clik banner)

Nama penuh awak
Nurul Sufiana Binti Ramli

Umur awak
20 tahun

Orang Mana
Perak

Perangai pelik awak yang orang tak tahu
Share makanan dan minuman

Blogger kesukaan awak,bagi link sekali erk

Rien Rose
Norayu Barbydol Full
Razanah Anis
Hafizzy Aziz

Kenangan yang tak dapat korang lupa time kecik-kecik
conteng dengan pen seluruh badan 

Bila korang start berblogging
1/10/2010

Cerita sikit pasal blog awak
blog saya tiap-tiap bulan tukar blog(siap orang tanya lagi,kenapa selalu tukar blog)saya suka nak mencantikkan blog je

tujuan buat blog
untuk nak melepaskan tension dan suka join segmen/giveaway/contest

komen sikit blog rien rose.com
blog rien nie cantik/kemas dan doodle pon comel,(kalau rajin bagi 1 doodle)




 
 

4 00 Minnie-Minnie Comel:

Rien Rose said...

wah! lain blog su! cantik! harap ni last lah yer.. hahaha btw thanks join..

Hanif Idrus said...

Good luck

cik yuyu said...

selamat bersegmen

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html


Put Your Cbox