Gadis Bunga

November 8, 2012

GA:Topup Free By Apih

(Nak join?clik je banner)
alhamdullilah...saya memang suka join giveaway yang buat dari orang dan tak pernah lagi buat giveaway pasal topup-topup ni memang x reti nk buat giveaway nie,alhamdullilah ade rezeki giveaway dengan pantas jew nak join giveaway nie,memang nak sangat join giveaway nie,kalau saya join giveaway  mesti saya dapat 
hadiah topup jew..hehehe..memang best pon dapat hadiah topup je,jadilah kan...
saya pakai prabayar yang saya guna maxis sahaja
Nyatakan kenapa anda nak sangat topup nih??
saya nak sangat topup nih sebab saya suka kumpul-kumpul topup dan simpan ker dalam henset,dan suka menambah kan topup maxis kadang-kadang tu guna jugak call dan mesej member-member.
nak tag sorang je kesayangan saya
http://www.jijahcomey.blogspot.com

2 00 Minnie-Minnie Comel:

Mr. Apih said...

thanks sudi join :)

Ismi Iman said...

salam dengan rasa rendah diri
iman dri segmen sme
iman follow u sahabat

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/topup-free-by-apih.html


Put Your Cbox