Gadis Bunga

February 15, 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCoool

Hai kawan-kawanku sayangi saya dah lama meninggalkan blogger kesayangan saya ni..sebab terlalu bezy sangat..bukak jew facebook dah ramai yang membuat giveaway,segmen,dan contest benda-benda ini jugak saya dah tinggalkan dah lama x join kawan-kawan saya punya giveaway,segmen,dan contest...kalini saya macam mana pon nak join la jugak

 "Big Giveaway By Cikgu  Fizi,Fizgraphic,Emas Putih, DuniaShida & Aiman cool"

(Rasa Nak Join, clik banner diatas)
 

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)



Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)

4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger

Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang

Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)


apa tunggu lagi.. Jom join.. Hadiah terlalu banyak dan sangat-sangat meletop.

tag


4 00 Minnie-Minnie Comel:

nabila biela said...

awak..awk nk tukar banner ngan sy kan?kat mne yew banner sy awk letak?xde pom..huhu

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam dari segmen yang sama...jemput follow kalau sudi dear..

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Ct Noraishah said...

salam..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html


Put Your Cbox