Gadis Bunga

February 23, 2013

"Segmen Header Siapa Paling Awesome Part 2"

Gadis Bunga
(Jom Join Ramai-Ramai)
 haii....harini nak join segmen yang baru buat "Segmen Header Siapa Paling Awesome Part 2"fuhh...gilerr first time join segmen macam nie..apa lagi saya yang sponsor saya jugak yang join segmen nie..saja nak join jew..tak tau nak buat ape malam-malam nie  join jew la segmen best nie..hadiah pon memang meletop taw kawan-kawan,siapa yang x join memang rugi sangat-sangat..jom kita meriahkan segmen header saiapa paling awesome part 2 nie..

kawan-kawan cuba tengok header saya lawa tak (perasan kejap) lawa kan...saya tempah dekat kakak comel nie (cherosliza chemat) nie link blog dia (http://hairuliza-anakku.blogspot.com/)...kalau dia design memang cantik sangat-sangat,siapa nak tempah
,tempah la dekat dia...hihi..

2 00 Minnie-Minnie Comel:

Yumida Huda said...

gdluck..cantik la header awak

Noraqilah Johari said...

gudluck :)
qiela singgah dari segmen yang same :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

mohon like sini ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl


Put Your Cbox