Gadis Bunga

February 25, 2013

"1th Bombastic Giveaway By Amabee"

(Jom Join)
haii..malam nie boring-boring tengah online facebook tak taw nak buat ape,ade pulak terjumpe "1th Bombastic Giveaway By Amabee"fuhh...tengok giveaway nie macam best jew,sebab tu terus join tu..syarat-syarat pon tak la banyak sangat kan..sponsor pon x banyak jugak,setengah orang kalau nak join segmen/giveaway/contest kalau terlalu bnayak kena like,add,follow sponsor-sponsor tu tak nak join kan,tapi nak hadiah kan..hihihi..tak pe walau macam mana pon saya tetap nak join giveaway nie...jom kawan-kawan join kita memeriahkan giveaway nie..
nak tag 3 rakan
http://epiloginfluenzacinta.blogspot.com
http://atinbiah.blogspot.com/2013/02/pms.html
http://amyliana86.blogspot.com

6 00 Minnie-Minnie Comel:

Noraqilah Johari said...

gudluck dear :)

jemput singgah entri baru :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/tips-berhenti-merokok.html

jemput like sini juge ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

Cik AmaBEE said...

Pembetulan , bukan by amalee tapi by amabee :)

Nurul Sufiana said...

oke sudah dipebetulkan

NuraisYah said...

Dari SEgmen sama ,
Jom singgah blog Isyah pulak ,kalau sudi >.<


http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/1th-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/1th-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html

follow awak bunga :)

Farah Shahirah said...

gud luck! :)


Put Your Cbox