Gadis Bunga

February 23, 2013

"Segmen Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani"

(Jom Join)
haii..alhamdullilah dok tengah-tengah cari siapa yang membuat segmen ade terjumpe la pulak "Segmen Blogwalking Sampai Penat By Fhazwani" gilerr segmen nie macam best jew..dengan semangat pantas sahaja join...jom la kita join ramai-ramai siapa yang bertuah dia la yang pemenangnye kan....hihihi..:)

nak tag 5 rakan

followers blog Fhazwani
2779

12 00 Minnie-Minnie Comel:

DUNIAIMPIANFATIN (Official) ◕ω◕ said...

Thanks join kak :) Eh kak, bukan num followers akak kat blog aten, but num followers kat blog akak ^^ tukar ye kat post tu :)

Yie Weezer said...

follow sini :) salam blogger

eCha said...

singgah blog nie.. dari segmen yang sma... :D.. follow jugak.. selamat berkenalan.... ^_^

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Seneorita Baharin said...

selamat bersegmen dear.. :) btw jalan2 sini n follow u ^____^

Choi•Minhoヅ™ said...

hyeee, datang dari segmen sama!~

lawanye header awakk :D

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

ieka farhana said...

blogwalking dari segmen yang sama

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Mieza Suhaini said...

datang dari segmen sama :)

done follow #1699 <3

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

follow back dan blogwalking :p

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .comelnya blog dia . dah follow sini .jom singgah dan follow blog saya pula .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

jujue lyana said...

singgah dari segmen yang sama . follow sini :)

http://www.jujuelyana.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Choi•Minhoヅ™ said...

datang dari segmen yang samee!~
hyeee ;)

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Alia Az said...

blogwalking sini .. =) dari segmen yang sama .. hehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html


Put Your Cbox