Gadis Bunga

May 21, 2012

Birthday Giveaway(with partner)

Syarat - Syarat Giveaway
  • Ada alamat di MALAYSIA
  • Follower blog Shafri dan AMNA
  • Follow/Like/Add sponsor : - Tekan Sini
  • Bagi pendapat anda tentang Bellaluna Boutique
Korang suka atau x shop ni? Design baju macam mana yang korang minat? Skirt , loose dress , kimono , cardigan.. ( untuk collection terbaru mereka nanti )
  • Buat entri wish birthday kepada Shafri bertajuk 'Birthday Giveaway'
  • Tag min. 1 kawan.
  • Banner buat sendiri. *buat simple je. guna mybannermaker pun boleh  
  • Hantar Link Penyertaan , Nama Facebook di ruang komenShafri/AMNA
Harap awak semua patuhi semua syarat. Kalau TIDAK.. pernyertaan tidak akan dikira.

saya memang suka shop ni,saya suka design baju lose dress (itu sahaja)

hai malam nie nak buat entry bertajuk"brithday Giveaway"hari  ni nak join birthday giveaway  shafri yang nak sambut bithdaynya tidak lama lagi...mari join giveaway dia dgn prtnernya ramai-ramai..

tag 1 rakan
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com


                                                      http://cerita-amna.blogspot.com/
                                            

2 00 Minnie-Minnie Comel:

Hanif Idrus said...

menarik ini..tapi malas lah nak buat banner...hehehehe. Bukan malas tak tahu..nanti buruk lak..
Ada masa saya join ...

Dayang Noreda said...

http://dayang73.blogspot.com/2012/05/tudung-murah-collections-giveaway.html


tag.


Put Your Cbox