Gadis Bunga

May 10, 2012

Contest Hazwan Hairy

hai...semua harini nak cuba join contest dari blog Hazwan Hairy. terlalu banyak hadiah untuk pemenang, siap ade sijil lagi tu. so, saya nak ajak pembaca-pembaca saya untuk ramai-ramai join kan contest ni dan mencungkil kan bakat anda yang gemar membaca sebab contest ini sangat ringkas. apa yang anda perlu buat, anda clik dekat gambar header Hazwan Hairy di bawah ini dan anda boleh join kalau korang nak hadiah...
cepat-cepat sebelum anda terlambat



saya nak join contest yang ke-2 oleh kawan kita yang bernama Hazwan Hairy. saya suka membaca akan mendapat faedah dan manfaat yag akan saya dapat.

3 00 Minnie-Minnie Comel:

hairy said...

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

amercorner.blogspot.com said...

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ said...

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html


Put Your Cbox