Gadis Bunga

May 18, 2012

Aku Nak Jadi Blogger Famous

selamat malam harini nak join segmen yang bertajuk"AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS" alhamdullilah blog saya famous jugakkan,dah banyak kawan-kawan saya tolong follow blog saya,thanz kawan-kawan tolong follow blog saya dan ainie sempoy blogger famous jugak.kihkih....ramai kawan-kawan tolong follow dan bagi meriahkan blog kita.


NAMA BLOG SAYA IALAH:sekarang nama blog mirie cat,insyallah hari isnin akan bertukar nama blog pulak yang ini baru betol minnie pink..

JUMLAH FOLLOWER YANG SAYA IDAM/TARGET IALAH:(1000) yang cukup2 gembira sangat-sangat dah..

tag 3 orang
http://nurulayna132.blogspot.com
http://rochellesecret.blogspot.com
http://lzulxocraxme.blogspot.com/

11 00 Minnie-Minnie Comel:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini..terima kasih sudi join segmen ni..rajin2 bw untuk cecah 1k yek..lg ckit je tu ..chayokk2!!..

Eikyen said...

dtg dari segmen yg same ..
done follow :)

http://allabouteikyen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

NinaChocotaz said...

datang dari segmen yang same
http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Blogwalking dari segmen yang sama :)

Maya said...

waa. nak jadi blogger pemes jugakkk !!

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

dtg dari segmen yang samaaaaa. :DD

Maya said...

waa. nak jadi blogger pemes jugakkk !!

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

dtg dari segmen yang samaaaaa. :DD

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

dri segmen yg same...da follow cni! :D follow blik ea..tq! :D #911

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jom join sini jgak !
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html


Put Your Cbox