Gadis Bunga

May 5, 2012

''1st Giveaway By Darwish And Mimie"

harini hari ahad yang indah ini nak join contest nie yang bertajuk "1st Giveaway By Darwish And Mimie", saya mula-mula tadi tak jadi pulak nak join contest ni,fikir-fikir pulak join jew la contest ni harap-harap menang contest ni..hihihi...aminn...contest ni banyak jugak syarat-syaratnya..nie dia syaratnya di bawah..mari ramai join contest Darwish dan Mimie

Syarat2 Utama :  Warganegara Malaysia ;p
1.Untuk Perkembangan Sila lah Follow Blog Darwish Dan Mimie
2.Sila Like Page Darwish Dan Page Mimie
3.Like / Follow / Add Semua Sponsor

4.Satu Entri tentang contest ini.
      *tajuk "1st Give Away By Darwish And Mimie !"
      *letak banner dan link kan kesini semula
      *tag 2 orang rakan lain dan pastikan mereka tahu.

5.Tinggalkan link entri korang dibahagian komen sahaja.Pastikan link entri!
6.Pemenang berdasarkan random.org
7. Click my churp kt tepi scroolbar. -W.A.J.I.B
8. Please like 3-3 ni : 1 2 and 3 -W.A.J.I.B






nak tag 2 rakan saya
http://lolyphotogrape-blackqueen.blogspot.com/
http://atirahhayati.blogspot.com

2 00 Minnie-Minnie Comel:

Mimie Omeyy ;D said...

http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/06/pemenang-1st-giveaway-by-mimie-and.html , Tahniah awak menang contest mimie. Sila bagi details di FANPAGE Sponsor :) Dan comment di entry tu kalau sudah bagi details dkt sponsor!

miz areyin said...

Nie nak promote sikit . jom join GA , http://imma-superman.blogspot.com/ :) Tq .


Put Your Cbox