Gadis Bunga

July 9, 2012

"Segmen Free Doodle By Bunny Ispired"

salam..dah beberapa hari tak join segmen harini nak join segmen la..nak join yang bertajuk "Segmen Free Doodle By Bunny Ispired" haritu gadis bunga dapat hadiah edit full blog skin dari bunny ispired tapi gadis bunga tak nak sebab gadis bunga baru jew tukar edit full blog gadis bunga tu,tak kan nak tukar pulakkan,penat-penat tempah mahal-mahal nak tukar pulak kesian pula orang yang edit blog gadis bunga tu,kali nie harap sangat nak dapat free doodle bunny ispired,comelnya doodle tu..


(nak join clik banner)

nama->Nurulana
url->http://doodlemerah92.blogpot.com
id followers->gadis bunga
id fb->sufiana ramli

(dengan jujurnya saya sudah ikut semua syaratnya_





1 00 Minnie-Minnie Comel:

Cik Bunny said...

patutla try buka tetiba dah takde. Jadi susah nak edit doodle. nway, doodle dah siap =) http://bunnyinspired.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-free-doodle-by-bunny.html


Put Your Cbox