Gadis Bunga

July 1, 2012

"1st Giveaway By Irra amin"

hai..selamat tengahari maaf lambat baca shoutbox pukul 1.00tengahari baru bukak blog,saya tengok-tengok shoutbox ade ga cepat-cepat saya nak join, korang mari bagi sambutan sikit yang buat ga nie,memang rugi sangat-sangat tak joinn..saya nak join nie yang bertajuk "1st Giveaway By Irra amin" mari join ramai-ramai..


(kalau anda berminat nak joinn clik banner atas nie)
Top  Referral akan dapat 
INI!!
*Giveaway ini berlangsung sehingga 1 Ogos 2012
*setiap blog yang join akan dapat cursor name percuma or topup percuma Maxis sahaja!

(saya sudah ikut syarat penyertaan itu semua dengan follow,add, dan like semua sponsor kalau ade penambahan sponsor sila bagitahu di bahagian komen yew dekat entry saya harap sangat2 takut saya tak perasan pulak..tq)

3 00 Minnie-Minnie Comel:

Irra amin said...

oke dear, thanks join. gud luck oke.

btw nk topup ke cursor?

Irra amin said...

hai sponser dah bertambah . like sini ye
1- http://www.facebook.com/pages/Izinkan-Aku-Mencintai-Mu-Dalam-Diam/361990763826202
2- http://www.facebook.com/PINKYtips

SUFIANA1992 said...

saya nak topup


Put Your Cbox