Gadis Bunga

July 10, 2012

"Jom Tambah Follower by SANDRA"

hai..sebelom saya nak masuk tidor saya nak join segmen yang bertajuk "Jom Tambah Follower by SANDRA" kalau kawan-kawan tak join memang rugi sangat-sangat, mungkin hadiah pon 2 sahaja kot..saya pon tak tahu betol ker tak,hadiah pon kena pilih,saya rasa nak mengenai blog stuff(tutorial)apabenda tu yew..saya pon tak tahu apebenda itu..saya pilih itu sahaja

pertama
mengenai blog stuff(tutorial)
kedua
full edit blog


nak tag 2 orang sahaja
www.purplewhitestripes.blogspot.com
http://faratasyadiary.blogspot.com

5 00 Minnie-Minnie Comel:

Hanif Idrus said...

Good luck !!!

cik yuyu said...

singgah sini dan follow awak.. dari segmen yang sama..
http://www.sayeshukepink.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hai..Salam Kenal...
Nice Blog ^_^
Datang Dari Segmen Yang Sama...
Dah Follow Blog Awak Ni..Jemput Singgah Blog Saya Jugak K.. ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html

anne :) said...


dari segmen yang sama

http://jesuisundiamant.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-follower-by-sandra.html

dah follow blog ini...

follow blog saya juga ?? :D



THANK YOU IN ADVANCE :D

لين Si Pipi Merah said...

dari segmen sama....http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tambah-follower-by-sandra.html ..da follow...#1112


Put Your Cbox