Gadis Bunga

July 12, 2012

"Contest MEGA2012 Hazwan Hairy"

hai..kawan-kawan dah lama ka buat contest nie yew?gadis bunga macam teringin jew nak join contest yang bertajuk "Contest MEGA2012 Hazwan Hairy" fuh..memang mega pon contest nie banyak syarat,banyak benda yang nak dibuat,banyak keterangan mengenai contest header nie, dan banyak hadiah-hadiah yang paling meletop..memang rugi kalau siapa tak join contest nie
(clik kalau nak join)

Gadis Bunga
(INI HEADER SAYA)
Header baru nie nak cerita pulak header gadis bunga yang warna merah-merah menyerlah tu,cantik tak,kalau cantik like la yew dengan seikhlas hati .  kawan-kawan ye,header nie dibuat oleh Anirah Azuri,gadis bunga tempah header nie dekat Anirah Azuri sebanyak harga RM7.00 kalau tak silap la..hehe..Header nie ade doodle tengah berangan dan bentuk awan-awan..(itu sahaja)

3 00 Minnie-Minnie Comel:

hairy said...

yg sbrnya sng ja pn..hehe...kempen ja xkisah fb ke blog ke ape2 ke nnti org akan like..lgpun sya tlg semua peserta...tlg wat entry n bg link header msing2 tu di like oleh semua org....

btw terima kasih sbb sudi join contest ni....terharu sgt! all the best tau...

HanaNabihah said...

gud luck awak ! =)

SUFIANA1992 said...

thanz HANNAH DAN HAIRY


Put Your Cbox